De lente komt eraan, dit betekent dat we onze tuin gaan opfleuren met tuinplanten!

Als de lente eraan komt krijgt iedereen kriebels in de buik. Hierdoor gaan we ook tijd investeren in het opknappen van onze tuin. Dit houdt in dat we ook weer tuinplanten gaan aanschaffen. Voor sommige mensen is het lastig om de juiste tuinplanten uit te kiezen voor hun tuin. Wij helpen u graag een handje. In dit artikel geven wij de op dit moment populairste tuinplanten. Bent u op zoek naar een leuke tuinplant? Lees dan snel welke u moet aanschaffen.

1. De hortensia

Een plant die zeker niet mag ontbreken in uw tuin is de Hortensia. Doordat de plant erg mooie kleuren heeft staat deze goed in uw tuin. Daarnaast voegt de Hortensia erg veel volume toe aan uw tuin.

2. De Tulp

In een Nederlandse tuin kunnen de Tulpen uiteraard niet ontbreken. Door de mooie kleuren die een Tulp heeft is het een lust voor het oog om te zien. Bij één van de vele tuincentra komt u gemakkelijk aan een mooie Tulp.

3. De Aalbes

De Aalbes is een echte eyecatcher. Dit komt doordat een Aalbes een fel rode kleur heeft van zichzelf. Zeker in juni en juli als de Aalbes rijp is, is de bloem een lust voor het oog.

4. Vlinderstruik

De laatste plant die we u aanraden is de Vlinderstruik. Zoals de naam van de plant al zegt trekt deze plant vlinders aan. Daarnaast komt er een heerlijke zoete geur af van de plant. De bloem is daarnaast ook nog eens erg mooi.

Poot de tuinplanten in uw tuin

Weet u al welke van de tuinplanten u gaat aanschaffen? Wij hopen dat u geïnspireerd bent door dit artikel. Mocht u direct één van de tuinplanten aan willen schaffen dan adviseren wij u om direct naar het tuincentrum te gaan en de tuinplanten te poten in uw tuin.