Hondenkussens en andere dierenbenodigdheden vind je bij Comfort-Kussen!

Je gunt je grote – of kleine -, vriendelijke viervoeter natuurlijk een fijne plek in huis waar hij of zij helemaal tot zichzelf kan komen. Eentje die heerlijk uitrusten mogelijk maakt na een lange dag wandelen, ravotten en achter stokken, katten en andere honden aan zitten. En ongewenste bezoekers wegjagen, niet te vergeten! Hoe dan ook, zelfs al lijkt een hond niet heel veel eisen te stellen, zul je hem toch een heel groot plezier doen met een hoogstpersoonlijk hondenkussen. 

Maar waar moet deze nu aan voldoen? We geven je hierbij graag een aantal tips die je helpen bij het maken van een afweging.

Kwaliteit

De buitenhoes moet sterk genoeg zijn voor jouw favoriete krachtpatser! Wanneer deze in een speelse bui is, moet hij of zij niet het met liefde aangeschafte kussen meteen kapot maken. Ook mag de hoes niet snel aan slijtage onderhevig zijn.

Wasbaarheid

Het beste kies je voor een hondenkussen dat een buitenhoes heeft die van het kussen af te halen is. Dit is nodig zodat je de hoes kunt wassen. Om deze reden is het ook belangrijk dat je een tweede hoes aanschaft, die je om het kussen schuift en ritst zodra de eerste in de was zit.

Juiste formaat

Natuurlijk, een kleine pup heeft niet zo heel veel plek nodig dus dan zou een groot formaat kussen niet zo handig zijn. Maar besef wel dat het beestje zich heel erg aan zijn of haar favoriete rustplek kan gaan hechten en dan zou het zonden zijn als je hond deze ontgroeit. Koop je hondenkussen daarom altijd in de groei, zodat het beestje zich er nog jarenlang mee kan vermaken en er zalig op mag uitrusten en slapen.

 

Gun jij jouw wilde rakker ook het beste van het beste? Gun je hond dan een eigen plek in de kamer en een comfortabel hondenkussen om zo aangenaam mogelijk de gebeurtenissen van de dag van zich af te laten glijden.